Rooney komoly eltiltást kaphat

Wayne Rooneyra a szezon talán legfontosabb idõszakában várhat komoly eltiltás, ha a futball szövetség úgy dönt.


Az FA a Wigan - Manchester United találkozó játékvezetõjétõl, Mark Clattenburgtõl vár jelentést, melyben elismeri hibázott, amikor nem állította ki a Vörös Ördögök támadóját, miután csúnyán lekönyökölte a Latics középpályását, James McCarthyt.

Clattenburg a szünetben a dühös Wigan menedzsernek, Roberto Martineznek azt mondta, látta az esetet és szerinte a két játékos csupán összeütközött, mely nem ritka egy futball mérkõzésen.

 


Ám a televíziós felvételek alapján tisztán látható, szándékos könyöklést hajtott végre Rooney. Clattenburgnek ma este 6 órakor kell az FA elé állnia és amennyiben az incidensrõl készült videó alapján elismeri hibáját, úgy Rooneyra három mérkõzéses eltiltás várhat.

Tehát ebben az esetben a keddi, Chelsea elleni, a vasárnapi Liverpool elleni, valamint az FA kupa következõ körének mérkõzésérõl hiányozni kényszerülne.

Amennyiben bûnösnek találják, de a játékos fellebbez, úgy a hét folyamán õt hívják be meghallgatásra. Ebben az esetben játszhat a Chelsea elleni találkozón, áma fellebbezés miatt amennyiben ismét bûnösnek találják szándékos könyöklésért, úgy már négy mérkõzésrõl lesz eltiltva. Tehát a Liverpool, az FA kupa mérkõzés mellett a hazai, Bolton elleni, valamint a West Ham elleni idegenbeli találkozóról is hiányozna.

 

 

 

 

 

 

Daily Express


daily express

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!