Rio: Torres még mindig klasszis

A Manchester United védõje, Rio Ferdinand szerint Fernando Torres még mindig potenciális veszélyforrást jelent, bármely csapat védelme számára.


Torres eddig mindössze egy alkalommal vette be az ellenfelek kapuját ebben a szezonban, ami egy olyan játékostól, aki eddigi három Anfield Roadon eltöltött idényében 50 találatot jegyez, eléggé halovány produkció.

 

Ennek ellenére Rio Ferdinand, aki vasárnap éppen a spanyol Európa-, és világbajnok csatárral kényszerül farkasszemet nézni, amikor a Liverpool az Old Traffordra látogat, úgy érzi, leendõ ellenfele még mindig világklasszis szintet képvisel és nem érti, miért kritizálják ennyit.

 

 

 

 

"Hallottam azokat a véleményeket, ami lesújtóan beszélnek Torres jelenlegi teljesítményérõl" - kezdte az angol válogatott csapatkapitánya.

 

"Nagyon hosszú ideig sérülések hátráltatták és még csak most kezdi el megtalálni régi önmagát. Nem lehet arra számítani, hogy egy csapásra újra top formába kerül."

 

"Az emberek hétrõl-hétre leülnek a tv elé és azt várják, hogy minden játékos képességei legjavát nyújtsa, de sajnos elõfordulnak sérülések. Torres egy nagyszerû játékos, ezt bizonyította mindenkinek."

 

"Két hónappal ezelõtt még minden arról beszélt, milyen világklasszis és a világ legjobb csatárai közé tartozik, úgyhogy nem hinném, hogy egy-két héttel késõbb rosszabb játékossá válna."

 

"Nincsenek kétségeim azt illetõen, hogy egy klasszissal kell szembe néznem vasárnap. Mindenki, így én is arra számítok, hogy megrázza magát ezen a nagy rangadón. De ettõl függetlenül nem feltartott kezekkel fogok pályára lépni."

 

"Soha nem szabad visszanézni. Ha mégis megteszed, akkor nem vagy igazi klasszis. Mindig elére kell tekinteni és azzal foglalkozni, miként játszol az adott napon. Teljesen felesleges azon gondolkodni, hogy mit és hogyan kellett volna csinálni. Az már a múlté."

 

"A Liverpool elleni mérkõzést mindig nagy várakozás elõzi meg a szurkolók részérõl. Mindig ezt a napot várják a legjobban. Ha van bármi, ami felrázza a helyi embereket és a szurkolókat, akkor az a Liverpool elleni rangadó. Mindig nagy kihívás ellenük játszani, és nem lepõdünk meg, ha nagyon kiélezett a harc."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!