Ibrahimovic már tûkön ül

Zlatan Ibrahimovic már alig várja, hogy újra csapattársai között lehessen a pályán ma este, miután március nagy részét eltiltása miatt csak a lelátón tölthette.


Miután letöltötte három mérkõzéses eltiltását, a svéd csatár újra bevethetõ és valószínûleg õ fogja rohamozni az Everton kapuját kedden este az újabb kulcsfontosságú Premier League bajnokin.

 

Ibrahimovic már nagyon várja, hogy visszatérhessen a pályára, amellyel kapcsolatban elismerte, hogy mindig nagyon nehéz, amikor csak az oldalvonal mellõl nézheti társait.

 

"Manapság már jobban viselem az ilyen helyzeteket, mint korábban" - kezdte Ibrahimovic a MUTV-nek adott exkluzív interjújában.

 

"Korábban sokkal érzelmesebben reagáltam erre, mélyen magamba roskadtam, de most már csak a meccsekre koncentrálok és bízom a csapattársaimban."

 

"Ez része a játéknak, nem lehetsz mindig a pályán. Néha sérülés miatt, néha pedig eltiltás miatt, mint most az én esetemben, de egyéb eshetõségek is lehetnek. Az ember mindenbõl tanul."

 

"Jól érzem magam és hiányzott már az Old Trafford és a mérkõzések a csapatommal, de végre visszatérhetek és remélhetõleg pozitív elõjelekkel."

 

 

A hétvégi, West Bromwich Albion elleni frusztráló döntetlen ellenére a Vörös Ördögök továbbra is harcban állnak a legjobb négy közé kerülésért, és Ibrahimovic is magabiztos csapata esélyeit illetõen.

 

"Egy mérkõzés sok mindenen változtathat - hirtelen harmadik, negyedik, ötödik vagy hatodik lehetsz" - tette hozzá.

 

"Az elsõ hely már túl messze van tõlünk, ahogyan a második is valószínûleg. De egyébként viszont nagyon szoros a verseny, ha pedig sikerül zsinórban két-három mérkõzést nyerned, akkor rögtön a Bajnokok Ligáját érõ helyeken találod magad."

 

A United hat ponttal lemaradva a Liverpool mögött vág bele az Everton elleni mérkõzésbe, ám két mérkõzéssel kevesebbet is játszottak az õsi riválisnál, ez Ibrahimovic szerint pedig biztatólag hat rájuk.

 

"Szerintem sikerülni fog és ott leszünk a BL-t érõ helyeken. Sikerült annyi pontot gyûjtenünk, hogy ott lehessünk, bár most már csak limitált számú lehetõségünk lesz majd erre. Egy kicsit meg kell erõltetnünk még magunkat és akkor hiszem, hogy ott lehetünk a legjobb négy között."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!