Mourinho: Rashford megérdemli a támogatásomat

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho ragaszkodik hozzá, hogy az elsõ csapatban folyamatosan fejlõdõ Marcus Rashford támogatást, mintsem kritikát érdemel.


A menedzsert nem aggasztja különösebben, hogy a 19 éves támadó elsõ teljes szezonjában nagyon gólszegényen teljesít, ehelyett inkább a megingathatatlan törekvésére összpontosít, mely egy olyan jellemzõje a játékosoknak, amelyet minden focistájában értékel.

A kedd esti, Everton elleni 1-1-es döntetlen után tartott sajtótájékoztatón nyilatkozva Mourinho ragaszkodott hozzá, hogy továbbra is megadja a lehetõséget a kékek ellen szezonbeli 40. meccsét játszó fiatal tehetségnek.

"Vannak játékosaink, akik nem élnek a lehetõségekkel és ez rossz a csapat számára" - mondta a menedzser. "De beszéltem velük arról, hogy ha abszolút mindent beleadsz, és rengeteget dolgozol a pályán, az részemrõl teljesen rendben van."

 

 

 


"Marcus Rashford szeptember óta nem lõtt gólt [a Premier League-ben] - az egyetlen dolog, amit érdemel, az a támogatás. Semmi más. Támogatás, semmi kritika, csak támogatás. Õ csak dolgozik, dolgozik és dolgozik. Próbálkozik, olykor középen, máskor a bal szélen, jobb szélen játszik, és csak próbálkozik és próbálkozik."

"A srác kétségbe van esve. Ez nem meglepetés számomra - a második év nem olyan jó, mint az elsõ volt. Egy nap talán megpróbálom majd kideríteni, hogy ez megtörtént-e esetleg Ryan Giggs-szel vagy mással. Gyerekként kezdték, és aztán a következõ év már nem volt ugyanolyan. De a srác fenomenális - egy csodálatos profi. Megmondtam neki - haladjon továbbra is elõre."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!