Carrick: Nem adjuk fel a top négyet

A Manchester United ugyan ismét csupán egyetlen pontot tudott gyûjteni az Everton ellen odahaza, azonban Michael Carrick ragaszkodik hozzá, a Vörös Ördögök nem adják fel abbéli reményüket, hogy a legjobb négybe kerüljenek.


Noha az Európa-liga prioritást élvezhet, a középpályás úgy véli a dolgok meg fognak változni a hazai színtéren - még akkor is, ha a tabella nem fest túl jól a West Bromwich Albion és Everton elleni döntetleneket követõen.

Zlatan Ibrahimovic hosszabbításban értékesített tizenegyese ugyan megmentett egy pontot a hazaiaknak, azonban a United jelenleg négy ponttal a Manchester City mögött van egyenlõ mérkõzésszámmal, míg öt ponttal vannak lemaradva a harmadik Liverpoollal szemben, akikhez képest egyel kevesebbszer léptek pályára. A City [akik a Chelsea otthonában lépnek pályára] és a Liverpool [akik a Bournemouth-t fogadják] is szerda este lép pályára.

"Ezt a mérkõzést úgy tudom szemlélni, hogy két pontot eldobtunk" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Nem könnyû, amikor nem mennek jól a dolgok, különösen szombat után, de a srácok továbbra is próbálkoztak."

"Csak mentek elõre és mentek elõre, és megszerezték ugyebár a gólt, mely egy pontot ért nekünk. Egy pont, de ez közel sem elég."

 

 


Az Everton védelme erõteljesen dolgozott a vezetés megtartásán, melyet Phil Jagielka szemfüles megoldása hozott meg számukra, azonban ez csak az utolsó pillanatokig tartott ki.

"Egyszerûen nem tudtunk utat törni elsõ gólunknak, megtörni az ellenfelet és megkönnyíteni a saját dolgunkat" - tette hozzá Carrick. "Ez olyasvalami, amit megvizsgálsz és megpróbálsz fejlõdni ezáltal, ez azonban nem egy olyan egyszerû dolog, amit csak úgy megpróbálsz, és már mûködik is. Biztos vagyok benne, hogy oda fogunk érni, ahogy abban is, hogy fejlõdni fogunk."

"Általában otthon nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Most azonban szerintem ez nem volt olyan jó, de a srácok remek karakterrõl tettek tanúbizonyságot azzal, hogy folyamatosan próbálkoztak. A végén gólt tudtunk szerezni, de igen, ez nem elég."

A United így az ötödik pozíciót foglalja el, és amennyiben az Arsenal legyõzi a West Ham Unitedet szerda este, helyet cserélnek az együttesek, így a Unitednek nagyon nagy szüksége van a hétvégén egy Sunderland elleni sikerre, így a figyelemnek már erre a mérkõzésre kell szegezõdnie.

"Nem adhatsz fel semmit, és az eredmények is olykor viccesen alakulhatnak" - mondta. "Ezzel egyértelmûen keményebb feladat elé állítjuk magunkat, de nem fogjuk feladni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!