Wayne Rooney játéka kérdéses a Sunderland ellen

A Manchester United csapatkapitánya, Wayne Rooney játéka kérdéses a Sunderland elleni, vasárnapi összecsapáson, ugyanis fájdalmat érez mindkét bokájában.


A csatár múlt hétvégén csereként állt be a West Brom ellen, azonban kedden korábbi klubja, az Everton elleni 1-1-es döntetlen során már nem volt a mérkõzésre nevezett keretben.

"Mindkét bokája fáj, így nem tudom" - válaszolta Mourinho arra a kérdésre, hogy Rooney bevethetõ lesz-e a Fekete Macskák elleni mérkõzésen. "De nem hinném, hogy könnyû lenne rendbe jönnie pár nap alatt. A [West Brom elleni] mérkõzés után szedte össze."

 

 


Ashley Young is megsérült az Everton elleni mérkõzés második félidejében, helyét Luke Shaw vehette át csereként, míg Antonio Valenciát fáradtságra hivatkozva hagyta ki mérkõzésnapi keretébõl Mourinho, miután nem rég még Ecuador színeiben szerepelt világbajnoki selejtezõmérkõzéseken.

Phil Jones, Juan Mata és Chris Smalling jelenleg mindhárman hosszútávú sérülésekkel küzdenek, így biztosan nem lesznek bevethetõek David Moyes együttese ellen, akik jelenleg a tabella legutolsó helyét foglalják el és nagy csatát vívnak a kiesés elkerülése érdekében.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!