A tizenegy éves Rashford álma

Tizennégy hónappal azután, hogy Marcus Rashford debütált az FC Midtjylland ellen, felfedte, hogy mirõl álmodott tizenegy éves korában.


2016 februárja óta a fiatal csatár egyre fontosabb szerephez jut a Vörös Ördögök csapatában. Nyolc évvel ezelõtt írt egy levelet, amelyben megfogalmazta a jövõbeli terveit.

 

A jelenleg 19 éves csatár 25 ezer fontot keres hetente, és édesanyját, valamint két testvérét egy 800 ezer fontos luxus házba költöztette, amely miatt már nagy tiszteletet kapott a szurkolók körében.
 

 

 

Most a napokban pedig a Twitter oldalán fedte fel egykori álmait, amelyet tizenegy évesen írt. A levélben a következõ áll:

 

"Remélem, hogy a jövõm nagyon fényes lesz az iskolában, és azon kívül is, a labdarúgó karrieremben. Szeretnék egy másfajta életstílust, hogy büszke legyen rám a családom és a körülöttem lévõk. Egyetlen célom van az életben, hogy profi labdarúgó legyek és remélhetõleg a Manchester Unitedben."

 

 

A fiatal angol csatár mesébe illõ bemutatkozása óta eddig 35 alkalommal szerepelt a Manchester United színeiben, és a válogatottban is debütált, valamint a 2016-os Európa-bajnokságon is részt vett.

 

Álma tehát valóra vált, hisz tehetségének és kitartó munkájának köszönhetõen profi labdarúgó vált belõle, méghozzá a Manchester Unitednél.


TheSPORTbible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!