Friss hír Rooney-ról

Jose Mourinho mai sajtótájékoztatója során friss infóval szolgált Wayne Rooney állapotáról.


Rooney kihagyta a Vörös Ördögök két legutóbbi találkozóját, és a Belgiumba elutazó keretbe sem került be.

 

Mourinho nem zárta ki annak lehetõségét, hogy vasárnap, a Chelsea elleni rangadón pályára lépjen csapatkapitánya, ám a csütörtöki meccsre semmiképp nem állt készen. A menedzser így nyilatkozott a riportereknek: "Nem elégedett az állapotával. Próbál dolgozni, de még nem biztos önmagában, nem örül a helyzetnek."

 

"Érzi a bokáját, és még nincs készen arra, hogy pályára lépjen. Meglátjuk, mi lesz hétvégén, és a következõ héten. Nincs sok játékosunk, és mindenkire szükség van, hogy rendelkezésre álljon, de holnapra õ nem lesz készen."

 

Antonio Valencia szintén kihagyta a két utolsó meccset, de ma reggel már edzett, a menedzser pedig korábban már megerõsítette, az ecuadori várhatóan visszatér majd a csapatba az Anderlecht ellen. Közben ha Ander Herrera vagy Eric Bailly sárga lapot kap, úgy a következõ összecsapást ki kell hagynia.

 

A menedzser szeretne jó eredménnyel nekivágni a jövõ heti visszavágónak, de tisztában van a belga alakulat kvalitásaival.

 

"Jó csapatuk van, és megvan a játékuk is, igazodva a játékosok adottságaihoz" - mondta Mourinho. "Jól játszanak, nyomást gyakorolnak, és tehetséges játékosaik vannak. Úgy vélem, a legjobbunkat kell nyújtanunk."

 

 

"Van egy visszavágó, ami biztosítékot jelenthet, de fontos, hogy holnap jól kell teljesítenünk - ha nem így teszünk, azzal nehéz helyzetbe hozzuk önmagunkat. Amikor egy csapat eljut idáig, mindenki úgy érzi, lehet nyerni. Mindenki számára hatalmas a motiváció."

 

Jose szerint a United még mindig két fronton harcol a Bajnokok Ligájáért, és úgy érzi, csapata végigmehet az EL-ben.

 

"Még két ajtót nyitva tartunk, és azt érzem, mindkét fronton harcolni fogunk [a BL-ért]. Õszintén szólva, különleges érzésem van az Európa-ligával kapcsolatban; ez olyan versenysorozat, amit megnyerhetünk."

 

"Ugyanazt adhatja ez, mint a top 4-be kerülés; Bajnokok Ligáját kapnánk ezzel, de ez egy trófeát is adhat. De mindent bele fogunk adni otthon és Európában is a BL-ért!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!