De Gea nem figyel a pletykákra

Jose Mourinho szerint David De Gea nem figyel az ismét fellángoló átigazolási pletykákra, melyek a Real Madriddal hozzák hírbe õt.


A United szezonja kritikus részhez ért, a csapat tovább folytatja törekvését az Európa-liga elnyeréséért ma, amikor az Anderlecht otthonában lép pályára.

 

A manchesteri kezdõcsapat várhatóan Sergio Romeróval kezdõdik majd az elsõ számú De Gea helyett, aki a Sunderland elleni bajnokit kihagyta a hétvégén, miután kisebb sérülést szedett össze.

 

Mourinho kijelentette, a nyári, Bernabeuba történõ esetleges költözésérõl szóló pletykák közepette is csak a Unitedre összpontosít a hálóõr.

 

 

"Nem vagyok érdekelt a spekulációkban" - mondta a menedzser. "De azt hiszem, ha egy játékos érintett ebben, annak nem kellene így lennie, mert nagyon fontos dolgokért küzdünk és minden mérkõzés nagyon fontos számunkra."

 

"A Premier League-ben elveszítünk egy meccset és szinte már lehetetlennek tûnik a top 4-be jutni. Ha veszítünk az EL-ben, bajban vagyunk. Minden mérkõzés teljes koncentrációt követel mindenkitõl."

 

"Nem látom, hogy Davidnek bármi problémája lenne ezzel. A szezon végén jön el az idõ, amikor a játékosok azon gondolkozhatnak, mi fog történni pályafutásukban. De még nem vagyunk ott."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!