Carrick csalódott, de pozitív maradt

A Manchester United hiába szerepelt jobban a tegnapi találkozón, mégis a végjáték kiábrándító volt.


Az Anderlecht elsõ kaput eltalált lövésébõl gólt tudott szerezni, mégpedig Leander Dendoncker fejesébõl. Michael Carrick elismerte, hogy a Vörös Ördögök irányították a mérkõzést, de nagyon elkényelmesedtek, így nem tudták lezárni a találkozót a második félidõben. 

 

A United kapitánya mégis úgy érzi, hogy pozitív következtetéseket lehet levonni a meccsbõl és reméli, hogy befejezik a munkát a jövõ heti visszavágón. A meccs után a MUTV-nek adott interjújában a következõket mondta:

 

"Kicsit kiábrándító. Könyörtelenebbnek kell lennünk - ilyen egyszerû. Szerintem jól játszottunk az elsõ félidõben, de a másodikban már nagyon elkényelmesedtünk."

 

"A saját helyzetünket könnyíthettük volna meg. Az 1-0 remek eredmény lett volna, de a döntetlen sem a világ vége, viszont mi jobbak voltunk ennél."

 

"Egy döntetlennel térünk vissza az Old Traffordra, ahol remélhetõleg elvégezzük a dolgunkat. Még mindig jó pozícióban vagyunk a visszavágó elõtt, de azért bosszantó."

 

 

A United uralta a mérkõzést, a helyzetek számát és a labdabirtoklást tekintve. A 16 kapura tartó lövésbõl, csupán egy találat született. Errõl is kérdezték a kapitány véleményét.

 

"Ha küszködtünk volna a meccsen, akkor nagyobb probléma lett volna, így sok pozitívumot tudunk levonni."

 

"Meg kell kicsit élesednünk, hogy a következõ alkalommal sikeresebbek legyünk. Bízom benne, hogy tovább fogunk jutni. Megvannak a játékosok, akik képesek erre. Pozitívak maradunk és mindig a következõ találkozóra összpontosítunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!