Lingard: Herrera volt a gyõzelem kulcsa

Jesse Lingard szerint Ander Herrera joggal zsebelhette be a „Meccs embere” címet a vasárnapi megnyert rangadón nyújtott teljesítményéért.


Herrera a múlt hónapban az FA-kupa negyeddöntõben már az elsõ félidõben a kiállítás sorsára jutott, így nehéz helyzetbe hozta csapattársait, akik végül ki is estek a kupából. Szerencsére frusztrált érzelmeit tûzzé tudta alakítani magában és virtuóz teljesítményt nyújtott ezúttal a kékek ellen: elõször egy nagyszerû gólpasszt adott Rashfordnak az elsõ félidõ elején, majd õ maga talált be és duplázta meg az elõnyt a félidõt követõen.

 

"Rendkívül sokat melózott. Mindenhol ott volt, és a csapatjátékhoz hozzá tudta adni az egyéni képességeit is. Herrera volt a gyõzelem egyik kulcsa."

 

 

"Nem volt könnyû meccs, rengeteget kellett futni, de ezzel tisztában van mindenki, hogy csak így lehet eredményt elérni. Tudtuk, hogy le kell támadnunk õket és lezárni a területet elõttük."

 

"Nem engedhettük a védõiknek, hogy felhozzák a labdát, de tudtuk, ha mégis meg tudják ezt tenni, ott van mögöttünk a teljes védelem és a középpálya egy része, akik a mögöttünk elhelyezkedõ játékosok szoros emberfogásával megakadályozzák a támadás további építését."

 

A hátralevõ mérkõzések megnyerésének esélyérõl Lingard magabiztosan vélekedett.

 

"Persze, képesek vagyunk rá. Mi a Manchester United vagyunk, egy nagy klub óriási történelemmel, és ez a múlt trófeákat követel. Érezzük a támogató légkört magunk mögött a szurkolók részérõl, és ez képessé tesz minket bárki ellen jó eredményt elérni."

 

"Készen állunk az EL visszavágóra. Mindenki készen áll, láthattátok most, hogy akár rotálhatjuk is a csapatot, mert mindenki bevetésre kész."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!