Friss hírek Rooney visszatérésérõl

Jose Mourinho elárulta, hogy van esély a kapitány visszatérésére a csütörtökön, azonban hárman biztos hiányozni fognak.


Wayne Rooney kihagyta a legutóbbi négy találkozót bokasérülés miatt, azonban csütörtökön ott lehet a kispadon az Anderlecht elleni visszavágón. A menedzser a meccs elõtt sajtótájékoztatón következõket mondta:

 

"Jelenleg keményen dolgozik, javul az állapota. Amennyiben a mai edzésen pozitív visszajelzést kapok, akkor valószínûleg a kispadon kap majd helyet holnap."

 

"Õ egy tapasztalt játékos, tudja milyenek az egyenes kieséses szakaszok, ezért hasznos lehet számunkra. A gólszerzésben segítségünkre lehet, valamint ha irányítani szeretnénk a játékot, esetleg labdát birtokolni, ahhoz is hozzájárulhat. Tehát, remélhetõleg pozitív visszajelzést kapok az edzésen."

 

"A Chelsea meccs után nincs újabb sérültünk, azonban senki sem épült fel a jelenlegiek közül. Vagyis nem lesz ott a keretben Mata, Jones és Smalling sem. Õk még mindig lábadoznak. Egyedül Wayne az, aki esélyes, hogy ott legyen a csapatban."

 

"Nem tudom most megerõsíteni Rooney visszatérését, de van egy paparazzi, aki a Lowry Hotelban lakik. Õ készíthet majd róla képet, amikor 6 óra körül beköltözünk a hotelba és megláthatják, hogy a keretben van-e. Örülnék neki, ha visszatérhetne, hisz lehet szükség lenne rá."

 

 

Rooney sérülésérõl is kérdezték az újságírók a portugál menedzsert:

 

"Nem voltak nagy problémái a szezon során, de ahogy õ is idõsödik, a kisebb sérülésekbõl is nehezebben épül fel."

 

"Nincs túl sok játékosunk, hisz az átigazolási idõszakban is távoztak tõlünk, mi pedig nem igazoltunk senkit, valamint a válogatott meccsek alatt is veszítettünk el játékosokat. Még hét meccs maradt a Premier League-ben, valamint akár négy meccs az Európa-ligában, tehát mindenkire szükségünk van."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!