Fellaini: A visszavágó más lesz

Marouane Fellaini szerint a csütörtök esti visszavágó teljesen más hangulatú lesz az elsõ meccshez képest.


A Vörös Ördögök idegenben 1-1-es döntetlent értek el az Anderlecht otthonában, tehát lépéselõnyben várhatják a ma esti visszavágót.

 

Fellaini elárulta, hogy kemény küzdelmet vár a mai meccstõl, mégis úgy érzi, hogy az Old Trafford hangulata nagyban hozzájárulhat a csapat sikeréhez. A mérkõzés elõtt a United Review-nak adott interjújában a következõket mondta:

 

"Kemény mérkõzés lesz, mint a többi. Mindegyik csapat le szeretné gyõzni a Manchester Unitedet, tehát mindent meg fognak tenni ennek érdekében."

 

"De nagy esélyünk van gyõzni, ha az Old Traffordon játszunk. Tudjuk mit kell tennünk és mindent beleadunk, hogy az elõdöntõbe jussunk. Szerintem a csütörtöki egy nagy meccs lesz, de mindent megteszünk a sikerért."

 

"Ez a meccs más lesz. A stadion háromszor nagyobb annál, mint ahol idegenben játszottunk, tehát a légkör is teljesen más. Viszont mindenki a csapatban azon dolgozik, hogy tovább jussunk."

 

 

A United vasárnap egy rendkívüli meccsen felülmúlta a listavezetõ Chelsea együttesét, tehát megfelelõ önbizalommal várhatja az Európa-liga visszavágót. Ebben a sorozatban kiváló mérleggel rendelkezik a csapat, hisz mind a hat mérkõzését meg tudta nyerni az Old Traffordon.

 

"Remekül játszottunk mindig hazai pályán [az EL-ben - a szerk.] és sok gólt szereztünk. Folytatnunk kell ezt a sorozatot és tovább kell jutnunk az elõdöntõbe."

 

"A szurkolók is mindig várják a nemzetközi kupameccseket, és természetesen támogatni fognak bennünket. Remek hangulatot fognak teremteni, amely segít a fontos meccsek megnyeréséhez. Egyre közelebb vagyunk a döntõhöz, amit célként tûztünk ki. De jelenleg csupán a visszavágóra koncentrálunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!