A Celta Vigo lesz a United EL-ellenfele

A Manchester United a Celta Vigo együttesét kapta az Európa-liga elõdöntõjének nyoni sorsolásán.


Jose Mourinho fiai jelenleg az egyetlen csapat, mely képviseli még az európai kupákban Angliát, és illusztris történetük során megpróbálják elõször elhódítani ezt a trófeát.

A Vörös Ördögök Anderlecht elleni, nagyon szoros, 3-2-es összesítéssel végetérõ továbbjutásának ajándéka egy párharc a La Ligában szereplõ együttes ellen, akik a Genken verekedték át magukat az elõzõ körben, és az utóbbi idõben ezt a sorozatot helyezték elõtérbe.

A mérkõzéseket május 4-én, és május 11-én, csütörtöki napokon játsszák le a felek. Az elsõ találkozó helyszíne a Baladios Stadium lesz, idegenben kezd tehát a United, majd a visszavágón az Old Traffordon fogadhatják spanyol ellenfelüket. A két klub korábban még soha nem találkozott.

 

 


A Celta menedzsere Eduardo Berizzo és a csapat a spanyol elsõ osztály 10. helyét foglalja el pillanatnyilag. A korábbi Vörös Ördög Giuseppe Rossi kölcsönben szerepel az együttesnél, azonban sérülés miatt jelenleg nem alkalmas a játékra, míg a volt Manchester City játékos John Guidetti, valamint a Liverpoolnál 2 évet szereplõ Iago Aspas is a csapat tagja, emellett a Midtjyllandban az elmúlt szezonban játszó, a Vörös Ördögöknek oda-vissza betaláló Pione Sisto is a Celtát erõsíti immáron, így mindannyian szerepet kaphatnak a United ellen.

Az elõdöntõ másik felvonását az Ajax játssza a Lyon ellen. Az elõdöntõk gyõztese május 24-én Stockholmban vívja majd a döntõt a Friends Arenában.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!