Mûtét vár Rojóra és Zlatanra is

Miután az Anderlecht elleni Európa-liga mérkõzésen megsérültek, Marcos Rojóra és Zlatan Ibrahimovic-ra is térdmûtét vár.


Jose Mourinho menedzser nem kívánt jóslatokba bocsátkozni azzal kapcsolatban, mennyi idõre lesz szükségük játékosainak a felépüléshez, de azt megerõsítette, hogy mind a védõnek, mind pedig a csatárnak kés alá kell feküdnie.

 

"Mindenki nagyon szomorú" - nyilatkozta a portugál azután, hogy csapata 2-0-ra legyõzte a Burnley-t, amivel már 23 bajnoki óta tart veretlenségi sorozata. "Gondolunk rájuk, erõsnek kell lenniük."

 

"Sajnos nem õk az elsõk és nem is az utolsók, akik nagyon fontos pillanatban sérülnek meg. Mûtét vár rájuk, de túl sokat nem akarok mondani errõl, mert ez az õ magánéletük."

 

A United csupán egyetlen, kaput eltaláló lövést engedett a Burnley-nek ma, a csapat pedig sorozatban negyedik gyõzelmét aratta idegenben a Premier League-ben, köszönhetõen Anthony Martial és Wayne Rooney góljainak.

 

 

"Boldog vagyok" - folytatta Mourinho. "Nem könnyû nyerni itt, még nehezebb irányítani a meccset, de mi 90 percen át kézben tartottuk azt. Megértettük, hogyan játszanak és az erõsségeik ellen léptünk fel. Úgy vélem, nagyszerû eredmény született, amit megérdemeltünk."

 

"Anthony Martial gyorsaságára építettünk, remekül is tette a dolgát, de nem tudok egyetlen játékost sem kiemelni, hiszen mindannyian jól szerepeltek."

 

"Ráadásul Paul Pogba és Eric Bailly is kétórás meccs után lépett ma pályára."

 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!