Ibrahimovic: A feladás nem opció

A Manchester United csatára, Zlatan Ibrahimovic elõször szólalt meg azóta, hogy a múlt heti, Anderlecht elleni Európa-liga negyeddöntõ gyõzelem során súlyos sérülést szenvedett.


A svéd az Instagramon keresztül üzent, miután a klub hivatalosan is megerõsítette, õ és Marcos Rojo is térdszalag sérülést szenvedett csütörtökön, az Old Traffordon.

 

"Elõször is, szeretném megköszönni mindenkinek a támogatását és a szeretetét" – kezdte Ibrahimovic.

 

"Az nem újdonság már, hogy megsérültem és hogy egy ideig nem futballozhatok. Ezen is túl fogok lendülni, mint ahogy minden máson is és még erõsebben fogok visszatérni."

 

"Eddig egy lábbal játszottam, szóval ez nem fog semmilyen problémát jelenteni. Egy biztos, én fogom eldönteni, hogy mikor fogom abbahagyni, nem pedig más. A feladás nem opció. Hamarosan találkozunk."

 

 

A 35 éves támadó parádés szezont fut a Vörös Ördögök színeiben, és emiatt nagyon fog hiányozni a szezon véghajrájában, amelyrõl a csapattársak is értesítették, akik a Burnley elleni, vasárnapi 2-0-ra megnyert bajnoki elõtti bemelegítésen, egyfajta támogatásként Ibrahimovic és másik sérült játékostársuk, Marcos Rojo nevével ellátott edzõ felsõvel futottak ki a pályára.

 

Ibrahimovic elsõ manchesteri szezonjában minden sorozatot véve 28 találatot szerzett, amellyel jelenleg házi gólkirály is egyben és valószínûleg az is marad a szezon végeztével is.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!