Biztató jelek a Celta meccsre utazás elõtt

Szerdán reggel az Aon Training Complexben dolgozott a Manchester United játékoskerete, mielõtt elrepültek volna a Celta Vigo elleni Európa-liga elõdöntõ elsõ mérkõzésére, amely kapcsán pozitív hírekrõl lehet beszámolni.


Két középhátvéd, Phil Jones és Chris Smalling, akik azóta sérüléssel bajlódtak, mióta az angol válogatott edzõtáborából haza kellett térniük, is részt vett a gyakorláson - ahogyan Eric Bailly is, annak ellenére, hogy a vasárnapi, Swansea City elleni bajnokin idõ elõtt kellett elhagynia a pályát sérülés miatt.

 

 

Paul Pogba szintén részt vett az edzésen és szerephez is juthat csütörtökön, ahogyan arra José Mourinho is már többször utalt, miután a Burnley ellen összeszedett sérülése miatt a csapat legutóbbi két mérkõzését kihagyni kényszerült. 

 

Marouane Fellaini mindenképpen bevethetõ lesz, mivel eltiltása csak a bajnoki mérkõzésekre vonatkozik, míg a fiatalok közül Scott McTominay és Matty Willock is tagja volt annak a 23 fõs keretnek, akik a média képviselõi elõtt edzettek - az utazó keretrõl egyelõre még nem született megerõsítés.

 

Edzésen résztvevõ keret: De Gea, Romero, Pereira; Bailly, Blind, Darmian, Jones, Smalling, Tuanzebe, Valencia, Young; Carrick, Fellaini, Herrera, Lingard, Mata, McTominay, Mkhitaryan, Pogba, Willock; Martial, Rashford, Rooney.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!