Mourinho felfedte Rashford titkát

Miután Rashford a Celta Vigo elleni meccset követõen megkapta a meccs embere címet, Jose Mourinho elárulta, hogy mi áll a fiatal csatár sikerei mögött.


A fiatal játékos jelenleg 19 gólnál jár a felnõtt csapatban, miután a Celta Vigo elleni Európa-liga találkozón egy csodás szabadrúgásgóllal állította be az 1-0-ás végeredményt.

 

Habár a gól után nem sokkal lecserélte õt Mourinho, az angol játékos mégis elégedett lehet a csütörtöki teljesítményével. Az elsõ félidõben ugyanis a hazai csapat kapusa, Sergio Alvarez egy hatalmasat mentett Rashford kísérlete után.

 

 

A United menedzsere a meccs után nagyon megdicsérte a fiatal tehetséget, és felfedte, hogy mi is történik az edzõpályán. 

 

"Õ egy 19 éves kölyök. Viszont ez a 19 éves kölyök szerelmes a fociba. Ez a gyerek az edzések után még fél órát marad gyakorolni a szabadrúgásokat és még több lehetõségre vár. Ilyen a mentalitása. Csak dolgozik, dolgozik és dolgozik. Felejtsük el a korát, hisz nagyon érett, és nem a kora számít, hanem a minõsége."

 

"Kisebb problémával kezdte a meccset, és nyilvánvalóan futás közben és a folytonosságban  ezt õ is érezte. Martial friss volt és úgy gondoltuk, hogy az utolsó tíz-tizenöt percben még gólt tudunk szerezni, hisz sok idõ volt hátra."

 

Rashford a Celta Vigo ellen 52%-os szavazati aránnyal lett a meccs embere. Õt követte Paul Pogba (41%), valamint Ander Herrera (7%).

 

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!