Carrick és Blind magabiztos az idegenbeli forma miatt

Michael Carrick és Daley Blind ragaszkodnak hozzá, a Manchester United idegenben mutatott jó formája nagyban segíteni fogja ma a csapatot az Arsenal elleni, Emirates Stadiumban megrendezésre kerülõ összecsapáson.


Míg a United hazai pályán, az Old Traffordon több alkalommal is csak lesújtó döntetlent ért el, addig Jose Mourinho fiai idegenben tíz sikernél járnak ebben a szezonban, és ezen vendégszereplések során õk kapták a ligában a legkevesebb gólt (16 találkozó alatt 13 bekapott találat).

A Vörös Ördögök jelenleg klubrekordot jelentõ, 25 mérkõzéses veretlenségi sorozatot futnak az angol klubfutball legmagasabb osztályában, és Carrick, valamint Blind is kijelentette, mindenki emelkedett hangulatban várja a mai, észak-londoni látogatást.

"Megvívtunk pár nagy csatát az Arsenallal az évek során, és néhány nagy mérkõzést is magunk mögött tudhatunk" - emlékezett vissza Carrick az MUTV-nek adott nyilatkozata során.

"Nagy a rivalizálás, és ez nagyszerû, hiszen ezek azok a mérkõzések, melyeken szerepelni szeretnél. Két nagy csapat gyûlik ma össze, hogy egymásnak feszüljenek. Olyasvalami ez, amit vársz. Remélhetõleg jól fogunk játszani, és egy nagy eredménnyel térünk majd vissza."

 

 

 


"Az idegenbeli formánk nagyon jó, és ez segített minket a szezon során" - folytatta. "Hihetetlen mérkõzéssorozat van mögöttünk, és meglepõen a hazai formánk az, ami idén cserben hagyott minket. A vasárnapnak azonban nagy önbizalommal vágunk neki, és remélhetõleg ismét egy jó teljesítményt tudunk nyújtani majd a pályán."

Blind egyetértett Carrickkel, majd így folytatta: "Ha az eredményeinket nézed, nagyon jól teljesítünk az otthonunktól távol. Biztossá kell tennünk, hogy a szezont a lehetõ legerõsebben fejezzük be. Ebben a szakaszban nagyon fontos begyûjteni a pontokat, különösen akkor, ha ránézel a tabellára. Minden mérkõzés egy döntõ."

"Biztossá kell tennünk, hogy jó eredményt érünk el, és hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy ez így történjen."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!