Herrera számít a szurkolókra

Ander Herrera csak arra koncentrál, hogy a Manchester Uniteddel elérjék szezonbeli legnagyobb céljukat, ez azonban egyedül nem fog nekik menni.


José Mourinho legénysége eltökélt, hogy kvalifikálják magukat a Bajnokok Ligája következõ kiírásába, azzal hogy a legjobb négy között végeznek a Premier League-ben, vagy hogy megnyerik az Európa-ligát. Még mindkét lehetõség nyitva áll elõttük, utóbbi azonban valószínûbbnek látszik a bajnokságban egymás után elért két csalódást keltõ eredmény után a Swansea City és az Arsenal ellen.

 

Csütörtökön este a Celta Vigo látogat az Old Traffordra, hogy megvívják a Vörös Ördögökkel az Európa-liga elõdöntõjének kulcsfontosságú visszavágóját, Herrerát pedig arról kérdezték, fejben miként vágnak neki a szezon utolsó heteinek.

 

"Az a legfontosabb dolog, hogy a következõ szezonban ott legyünk a Bajnokok Ligájában; nincsenek kétségeim azt illetõen, hogy ennek a klubnak nagyon fontos, hogy képviseltesse magát a legrangosabb európai kupasorozatban" - kezdte a középpályás.

 

 

"Két címet nyertünk eddig - a Community Shieldet és a Ligakupát - és még nagyon jó szezont tudhatunk magunkénak, ha megnyerjük az Európa-ligát. Azonban tiszteletteljesnek kell lennünk, mert a Celta összességében egy nagyon nehéz ellenfél."

 

"Ebben a kupasorozatban minden idegenbeli mérkõzésükön gólt szereztek, ezzel tisztában kell lennünk és fel kell készülnünk ebbõl. Õk egy nagyon jó csapat, akik nagyon veszélyesek, amikor idegenben játszanak, úgyhogy szükséges lesz hazai pályán a szurkolóinkra. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmondjam nekik, hogy nagyon nagy szükségünk van rájuk ahhoz, hogy számunkra jó, míg az ellenfél számára kellemetlen hangulatot idézzenek elõ, mert ezáltal a döntõbe szurkolhatnak minket. De ez nem lesz könnyû."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!