Friss hírek a holnapi meccs elõtt

Jose Mourinho, a Manchester United menedzsere elmondta, nincs új sérült a csapatban.


A Vörös Ördögök ma reggel tartottak edzést az Aon Training Complex-ben, így készültek a Celta Vigo elleni visszavágóra. 24 játékos vett részt a foglalkozáson, köztük Axel Tuanzebe, Demi Mitchell, Matty Willock és Matthew Olosunde.

 

Az MUTV-nek nyilatkozva a menedzser elmondta, Tim Fosu-Mensah, Zlatan Ibrahimovic, Marcos Rojo, Luke Shaw és Ashley Young már biztosan nem lép pályára ebben a szezonban, ám jó hírrel is szolgált, mely szerint a többiek készek és frissek a holnapi összecsapásra.

 

 

"A legutóbbi sérülés óta már tudjuk, egyikük sem fog felépülni idõben, így a szezon utolsó mérkõzésén sem léphetnek pályára, úgyhogy õk kiestek már erre a szezonra" - mondta. "De a többiek készen állnak, frissek, nagy akarattal játszanák le a mérkõzést."

 

"Büszke vagyok, mert fontos sérüléseink vannak, amik csökkentették a rotálás lehetõségét, kevesebbet lehetett pihentetni játékosokat, úgyhogy a játékosok mindig készen állnak, amióta ez a probléma felmerült. Igen, büszke vagyok, van még egy meccs az európai döntõig - mindent bele kell adnunk!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!