Blind: Fejezzük be, amit elkezdtünk

Daley Blind elmondása szerint a Manchester United úgy fog hozzáállni a ma esti Celta Vigo elleni meccshez, mintha nem egy két felvonásos párharc visszavágója lenne, és a nulláról kellene kezdeniük a mérkõzést.


José Mourinho legénysége 1-0-s elõnnyel térhetett haza a spanyolországi odavágóról, köszönhetõen Marcus Rashford remek szabadrúgásgóljának.

 

A párharc gyõztesére egy hely vár a stockholmi Európa-liga fináléban, de, bár a United az odáig vezetõ út elsõ feladatát teljesítette, Blind kijelentette, hogy a Vörös Ördögöknek az Old Traffordon be kell fejezniük, amit egy hete elkezdtek.

 

"Természetesen fejben az ember tisztában van vele, hogy elõnyben van, de a mérkõzés során ugyanazt a hozzáállást kell tanúsítanunk, amilyet mindig is szoktunk - gyõzni akarunk és ott akarunk lenni a döntõben" - kezdte a holland bekk a United Reviewnak.

 

"Csak rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e ugyanolyan hozzáállással, karakterrel és csapatszellemben pályára lépni, mint az ellenfelünk, és ha ez sikerül, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a csapatunk kvalitásai elégnek bizonyulnak majd."

 

"Megtettük az elsõ jó lépést a döntõbe jutáshoz, de biztosra kell mennünk azt illetõen, hogy befejezzük a feladatunkat. Még rengeteg tennivalónk akad, ez pedig egy nagyon fontos mérkõzés lesz, amelyet meg kell nyernünk. Egyáltalán nem fogjuk lebecsülni a Celta Vigot, mert ez egy elõdöntõ, így mindannyian tudjuk, milyen nehéz összecsapásra számíthatunk."

 

 

Mourinho mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján beszélt arról, milyen fontos szerep hárul majd a United szurkolóira, hogy hozzátegyék a magukét abban, hogy a csapatot egy újabb gyõzelemhez segítsék. Blind ugyanolyan hangos és lelkesítõ hazai táborra számít, mint amilyet megszokhattak az ilyen esetekben, a Vörös Ördögök ugyanis egy emlékezetes estére készülnek.

 

"Nem hiszem, hogy üzennem kellene bármit is nekik, mert õk hazai pályán és idegenben is mögöttünk állnak. Bárhova is megyünk, nagyszerû támogatásban részesítenek bennünket, és nem számítok másra csütörtökön este sem" - tette hozzá.

 

"Nagyon sokat segítenek nekünk. Amikor hangosak és biztatnak minket, különösen támadásnál, az extra motivációt és lökést ad számunkra. Ez nagyszerû érzés, és tényleg nagyon reméljük, hogy sikerül majd egy különleges estét varázsolnunk a számukra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!