Herrera: Õrült meccs volt

Ander Herrera elismerte, a Manchester United játékosai saját maguk számára tették nehézzé a csütörtök esti, Celta Vigo elleni Európa-liga elõdöntõ visszavágót, de örül, hogy a csapat kemény munkája döntõbeli részvételben fizetõdött ki.


A Vörös Ördögök azt követõen biztosították helyüket a május 24-i, Stockholmban az Ajax ellen rendezendõ döntõben, hogy Marouane Fellaini góljának is köszönhetõen 1-1-re végeztek az Old Traffordon a Celta Vigo ellen, akiket összesítésben 2-1-el búcsúztattak az Európa-liga elõdöntõjében.

 

Egy hete Spanyolországban a United bizonyult jobbnak a játék képe alapján is, Manchesterben azonban egyértelmûen a Celtára volt ez igaz, és miután Facundo Roncaglia egy kései fejesgóllal egyenlíteni tudott, még arra is megvolt az esélyük a hosszabbítás utolsó perceiben, hogy idegenben lõtt több góllal kiejtsék angol vetélytársukat.

 

"Ez egy õrült mérkõzés volt. Jobbak voltunk az odavágón, és jobb eredményt érdemeltünk volna, míg ma pedig szenvedtünk" - kezdte Ander Herrera a BT Sportnak a mérkõzést követõen.

 

"Nem lehet megnyerni könnyedén egy elõdöntõs párharcot. Õk az életükért játszottak gyakorlatilag, mi pedig ezt már elõre tudtuk, hogy így lesz. De ott vagyunk a döntõben - és csak ez, ami számít."

 

"Nagyon boldogok vagyunk, mert nagyon keményen harcoltunk, hogy itt legyünk, most pedig már azon leszünk, hogy meg is nyerjük a sorozatot. Rengeteg mérkõzést játszottunk sorozatban; õrületes meccsmennyiségen vagyunk túl, de most úgy kell majd a fináléban szerepelnünk, hogy mindent beleadunk és akkor egy nagyon jó szezont könyvelhetünk el magunknak."

 

 

A mérkõzés legjobbjának választott Marouane Fellainit, aki a 17. percben egy közeli fejesgóllal szerezte meg a vezetést csapatának, amely a Manchester United szezonbeli 100. találata volt, döntõbeli ellenfelükrõl, az Ajaxról is kérdezték, akik 5-4-es összesítéssel tudtak továbbjutni a Lyon ellen, annak ellenére, hogy Franciaországban 3-1-es vereséget szenvedtek.

 

"Láttuk az elsõ meccsüket a Lyon ellen, ahol nagyon jól játszottak - rengeteg tehetséges játékosuk van, ezért kemény csatára számítunk Stockholmban" - tette hozzá.

 

"De készen fogunk állni; rendelkezünk elegendõ tapasztalattal és a megfelelõ játékosokkal a sikerhez. Mindent megfogunk tenni a gyõzelemért."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!