Fellaini: Trófeáért küzdünk

Marouane Fellaini elmondta, a játékosok minden nap azért hajtanak, hogy lehetõségük legyen nagy trófeát elnyerni.


A Celta Vigo elleni visszavágón fejesgólt szerzett a belga, ez a gól végül fontosnak bizonyult az 1-1-es döntetlennel zárult mérkõzésen, hisz így a United 2-1-es összesítéssel nyerte az elõdöntõt és jutott be az Európa-liga döntõjébe.

 

Fellaini - aki eltiltás miatt semmiképp nem játszik a mai bajnokin - visszaemlékezett az Old Trafford-i izgalmas estére és beszélt arról, mennyire szeretné csapatát segíteni abban, hogy Stockholmban magasba emelhessék az EL serlegét.

 

"Azért focizol, hogy trófeákat nyerj" - mondta a középpályás az MUTV-nek. "Minden reggel felkelsz, elmész az edzésre azért, hogy elérd ezt a célt. Ha megszerezzük, csodás pillanat lesz, de addig még sokat kell dolgozni."

 

"Mindannyian ezt akarjuk. Keményen dolgoztunk, hogy a döntõben lehessünk és motiváltak vagyunk, hogy megnyerjük azt. Ez egy nagy trófea, amit a klub még soha nem nyert meg."

 

A Celta elleni góljáról így vélekedett a belga játékos: "Igen, fontos volt, mert így megyünk a döntõbe. Úgy gondolom, minden játékos, stábtag, szurkoló és a klub is megérdemli ezt."

 

 

"A drukkerek nagyon csodásak voltak, minden meccsen feltüzelnek minket. Tizennégy mérkõzésünk volt az Európa-ligában, ami nagyon sok, de immár ott vagyunk a döntõben és mindent meg fogunk tenni, hogy megnyerjük azt."

 

A Friend Arenában lejátszandó döntõn az Ajax lesz a Vörös Ördögök ellenfele és Fellaini igazi csatát vár a lelkes és energikus hollandok ellen.

 

"Az Ajax egy nagy klub, hatalmas történelemmel, sok tehetséges játékossal. Jelenleg fiatal, de tapasztalt játékosaik vannak tele energiával."

 

"Láttuk a Lyon elleni elsõ meccsüket, az egész pályát befutották. Kemény lesz, de tapasztalt játékosok vagyunk. Szerintem a tapasztalat mindig fontos tényezõ. Fiatal és idõsebb játékosokból jó elegyet alkotunk és tudjuk, hogyan kell játszani ellenük. Lássuk, mi lesz május 24-én!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!