Giggs: Kevesebb hibával!

Ryan Giggs szeretné, ha a Manchester United kevesebb hibát vétene az idei bajnoki szezonban, ahol céljuk a 19. bajnoki cím begyûjtése.


A Vörös Ördögök szívbemarkoló módon egy ponttal maradtak le a bajnoki címrõl az elõzõ szezonban a Chelsea mögött, de már most, két forduló elteltével két pont a hátrányuk riválisukkal szemben a Fulham elleni 2-2-es döntetlennek köszönhetõen.

 

 

 

 

Sir Alex Ferguson együttese könnyedén begyûjthette volna a három pontot a Craven Cottagen, azonban Nani kihagyott büntetõje pár perccel késõbb megbosszulta magát Hangeland egyenlítófejesénél.

 

Giggs egyértelmûen úgy gondolja, hogy limitálniuk kellene az ilyesfajta hibákat, ha harcban akarnak lenni a bajnoki címért, amelyet egyébként a csapat elsõ számú céljaként tart számon ebben a szezonban, és nem szabadna olyan vereségeket szenvedniük, mint az elõzõ idényben, amikor hétszer is kapitulált a végül ezüstérmes gárda.

 

"A Premier League talán a legfontosabb számunkra, miután az elõzõ szezonban egy ponttal lemaradtunk az aranyéremrõl" - mondta a veterán középpályás a MUTV-nek.

 

"Túlságosan is sokszor vesztettünk az elõzõ szezonban. Olyan mérkõzésen ráadásul, ahol akár nyerhettünk is volna."

 

"Ez volt a legelszomorítóbb dolog. Mindenki tudja, hogy befog csúszni egy-egy gyengébb mérkõzés az idény során és minden idegenbeli mérkõzés nehéznek ígérkezik, de az ilyen hibák számát csökkenteni kell."


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!