Scholes: Meg kell vernünk a Liverpoolt

Paul Scholes szerint a Liverpoolt legyõzni mindig édes érzés, ám egy most vasárnapi gyõzelem sokkalta többet jelentene dadogós rajtjuk után.


A Manchester United már négy forduló elteltével begyûjtött két döntetlent, elõbb idegenben a Fulham ellen, majd szinten távol az Old Traffordtól az Everton otthonában. Éppen ezért Paul Scholes és társai szeretnék kiköszörülni a csorbát, amikor otthon fogadják vasárnap az õsi rivális Liverpoolt.

 

 

 

 

"Bármikor is játszunk a Liverpoollal, az óriási mérkõzés" - kezdte a középpályás.

 

"Mindkét csapat gyõzni akar és nem hiszem, hogy ez valaha is megváltozna. Nagy rivalizálás van a két klub között, ezért mindig nagyon jó érzés gyõzni."

 

"Azonban ez a mostani összecsapás nagyon jelentõséggel bír, miután múlt héten az Everton, elõtte pedig a Fulham ellen se tudtuk begyûjteni a három pontot. A két csapat ellen négy nagyon fontos pontot hullajtottunk el, épp ezért nagyon várjuk a vasárnapot, ahol szeretnénk visszatérni a helyes útra."

 

Scholes, aki augusztus hónap legjobb játékosa lett a Premier Leagueben, kimagasló formának örvend eddig a szezonban, és amikor arról kérdezték, hogy a meghosszabbított nyári szünet, amit a válogatott kötelezettségektõl mentesen tölthetett, segített-e formája idõzítésében, a 36 éves játékos úgy válaszolt, hogy ez is szerepet játszhatott benne.

 

"Nem tudom, hogy mikor lendülhettem ilyen formába, hiszen a nyáron sokkal több pihenõ idõnk volt" - tette hozzá.

 

"De jó volt egy kicsit kikapcsolódni, mert így frissen állhattunk újra munkába. A felkészülési-idõszakban nagy hangsúlyt fejtettem az erõnléti felkészülésre, így ez is segítségemre lehet. Azóta minden mérkõzésen pályára léphettem szinte, így ez sem elhanyagolható dolog."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!