A sérült játékosok is ott lesznek az Európa-liga finálén

A Manchester United sérült játékosai is elutaznak jövõ héten Svédországba, hogy az oldalvonal mellõl támogassák kollégáikat az Ajax elleni döntõben.


José Mourinho pénteki sajtótájékoztatóján felfedte, még a jelenleg mankóval járó játékosok is ott lesznek a Friends Arenaban, Stockholmban, ezzel is kihangsúlyozva a csapategységet.

 

Zlatan Ibrahimovic szezonjának véget vetõ térdsérülése utáni mûtétjét követõen tér majd vissza hazájába, míg Marcos Rojo, Ashley Young és Luke Shaw is elutazik Skandináviába az Ajax elleni döntõ összecsapásra.

 

 

"Mindenki menni fog" - erõsítette meg Mourinho.

 

"Van néhány játékosunk, aki jelenleg csak mankóval tud közlekedni, de mindenki ott lesz. Ez egy fantasztikus játékoskeret, fantasztikus közösség, amelynek a szezon kezdete óta remek a csapatszelleme. Nehéz sorozaton és rengeteg mérkõzésen vagyunk túl."

 

"Több idõt töltöttünk a szezon során utazással, játékkal, és hotelekben, mint otthon, mert több mint 60 mérkõzés azt jelenti, hogy 140 napot hotelben voltunk, tehát a fél évet együtt töltöttük. Ez viszont csak akkor lehetséges és járható út, ha a csapatszellem kiváló; Young, Shaw, Rojo és Zlatan csak mankóval lesz köztünk, de ott lesznek, és így mindannyian együtt leszünk." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!