Darmian jó fõpróbát tartana

Matteo Darmian szerint a Crystal Palace elleni gyõzelem tökéletes fõpróba lenne a stockholmi döntõre nézve.


A Vörös Ördögök a mai napon fogadják a Sasokat az Old Traffordon. Ez lesz a Premier League utolsó fordulója, de szerdán még vár egy találkozó a csapatra, hiszen Stockholmban az Európa-liga döntõjében játszanak a srácok.

 

Jose Mourinho korábban felfedte, már leginkább az Ajax elleni találkozóra figyel, ezért több fiatalnak is lehetõséget ad majd az utolsó bajnokin, hogy pihentesse néhány kulcsjátékosát. Darmian szerint mindenki nagyon eltökélt, hogy jól zárják a bajnoki szezont és pozitívan menjenek a döntõnek.

 

"Meg akarjuk nyerni a Premier League utolsó meccsét a szurkolóink elõtt, mert azt akarjuk, hogy büszkék legyenek és a legjobb módon akarunk felkészülni a döntõre" - mondta az olasz a United Review-nek. "A lehetõ legjobb állapotban szeretnénk a döntõre menni és ez jó esély arra, hogy így legyen."

 

"Nehéz találkozó vár ránk, de a Palace már biztonságban van, nincs mit elveszteniük, ezért úgy jönnek ide, hogy élvezzék a játékot. Készen kell állnunk!"

 

 

Míg a United játékosai felkészültek a vasárnapi meccsre, Darmian elismerte, nehéz nem gondolni a döntõre, ami fontos lesz a következõ szezonra nézve a Bajnokok Ligája miatt.

 

"Mikor esélyed van trófeát nyerni, az mindig nagyszerû dolog. Ebben az esetben, ha nyerünk, akkor a BL is összejön, úgyhogy természetesen ez extra motiváció arra, hogy a legjobbat nyújtsuk. Úgy vélem, a sérült játékosokért is játszanunk kell, akik nem léphetnek pályára."

 

"Zlatan számára különleges lett volna, ha Stockholmban pályán lehetett volna, de nem csak õt említeném; Rojóért, Youngért, Shaw-ért és mindenkiért játszunk majd, akik nem léphetnek pályára."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!