Rooney távozik?

Wayne Rooney a tegnapi döntõt követõen sok dolgot elárult jövõjérõl - és a jelek szerint a következõ szezont már nem az Old Traffordon kezdi.


Miután csapatkapitányként felemelte Stockholmban az Európa-liga trófeáját, Rooney elárulta, szabadsága után dönt majd jövõjérõl.

 

"Sok ajánlatom van, Angliából és más országokból is, döntenem kell majd róluk" - mondta.

 

Arra a kérdésre, hogy van-e már elképzelése, így felelt: "Többé-kevésbé igen. De vannak még döntések, amiket az elkövetkezendõ hetekben kell meghoznom, de csak miután beszéltem a családommal."

 

"Két olyan klubnál játszottam, mely a Premier League-ben szerepel és csak ennél a kettõnél játszanék."

 

Rooney jelenlegi szerzõdése bár 2019-ben jár le csak, ebben a szezonban nagyon kevés lehetõséghez jutott Jose Mourinhónál. A portugál szakember a tegnapi döntõ után megemlítette, boldog lenne, ha Rooney továbbra is a Unitednél maradna.

 

 

"Mint ahogyan a menedzser elmondta, azt akarja, hogy maradjak, de..." - folytatta Rooney.

 

"A foci szempontjából kell meghozzam a döntést, ezt fogom tenni. A következõ néhány hétben a családommal leszek távol, de amint tudom, hogyan tovább, biztosan tudni fogod te is."

 

"Mindig is csapatjátékos voltam. Soha nem duzzogtam a szezon során, megértettem, mi a legjobb a csapat számára, amikor lehetõséget kaptam, megpróbáltam segíteni. De természetesen játszani akarsz, ott akarsz lenni a pályán. Úgy vélem, a fiatal énem sokkal frusztráltabb lenne."

 

"Azt gondolom, értem azt, mi a helyes és mire van szüksége a klubnak, tiszteletben tartom ezt. Nyilván örülök, hogy részese vagyok ennek és valamilyen módon segíthetek a klubnak, hogy trófeákat nyerjen. Ez volt a helyzet az elmúlt 18 hónapban, tavaly, errõl kell döntést hoznom most, hogy folytatni akarom-e ezt, vagy rendszeres játéklehetõség miatt elmegyek máshova."

 

"Még mindig hiszem, hogy képes vagyok minden meccsen játszani. Ha megkérdeznéd, hogy most jobb játékos vagyok-e, mint tíz éve, nyilvánvalóan nem, de még mindig azt érzem, vannak egyéb tulajdonságaim, amikkel segíteni tudom a csapatot és mint mondtam, errõl fogok dönteni az elkövetkezendõ hetekben."

 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!