A United magabiztos De Gea jövõjét illetõen

A Manchester United magabiztos abban, hogy a spanyol hálóõr maradni fog a csapatnál, annak ellenére, hogy a Real Madrid idén is érdeklõdik iránta.


De Gea 2015-ben nagyon közel állt ahhoz, hogy a Real Madridhoz igazoljon, és a spanyol klub azóta is figyelemmel kíséri a kapus pályafutását.

 

A Sky Sports News HQ értesülései szerint De Gea boldog Jose Mourinho érkezése miatt, és örül, hogy egy Bajnokok Ligájában játszó csapat tagja lehet.

 

A kapus szerzõdésébõl még két év van hátra, amely tartalmaz egy egy éves hosszabbítási opciót, azonban a United erõsebb pozícióban érezheti magát, mint két éve.

 

Louis van Gaal irányítása alatt, 2015-ben a csapat lecsúszott a Bajnokok Ligájáról, amely növelte a Real Madrid esélyeit De Gea leigazolásával kapcsolatban.

 

 

A spanyol portás 45 alkalommal szerepelt idén a United színeiben, azonban az Európa-liga döntõ kezdõjébõl kimaradt, hiszen Sergio Romero védte a Vörös Ördögök hálóját.

 

De Gea 2011-ben 18,9 millió fontért igazolt a Unitedhez az Atletico Madrid csapatától, és azóta kétszáz alkalommal lépett pályára a csapat színeiben.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!