60 millió fontos ajánlatot utasított el a United De Geáért

A Sky forrásai szerint a Real Madrid 60 millió fontos vételi ajánlatát utasította vissza David de Gea csapata, ugyanakkor a Unitednél azt állítják, nem kaptak hivatalos ajánlatot.


A spanyol hálóõrt mindössze percek választották el 2015 augusztusában attól, hogy a Real Madridhoz igazoljon, azonban az átigazolási idõszak utolsó pillanataiban végül nem köttetett meg az egyezség, De Gea pedig új szerzõdést írt alá a Manchester Uniteddel.

A kontraktusból még két év van hátra, mely opcionálisan egy évvel meghosszabbítható, és a Sky Sports News HQ forrásai úgy értesültek a héten, hogy De Gea boldog a Unitednél.

 

 

 


A United 2011-ben 18 millió fontért igazolta le a kapust az Atletico Madridtól, a Real Madrid ajánlata pedig ennek több, mint háromszorosa, ami egyben majdnem duplája az eddig kapusért valaha legtöbb kiadott összegnek.

A manchesterieket ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy visszautasítsák az ajánlatot, ráadásul Európa-liga gyõzelmüknek köszönhetõen a következõ szezonban a Bajnokok Ligájába is visszatérnek.

De Gea nem szerepelt a stockholmi döntõben, Jose Mourinho a sorozatban szinte végig a kapuban álló Sergio Romerot nevezte csapatába.

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!