Carrick hihetetlen napja

Michael Carrick elismerte, sokkal jobban sikerült a tiszteletmeccse, mint azt remélte, miután 70 ezernél is több szurkoló látogatott ki az Old Traffordra ma délután.


A 35 éves játékos szerezte a meccs utolsó gólját, amivel a United 2008-as csapata 2-2-es döntetlent ért el Carrick Álomcsapata ellen. Utóbbiban olyanok játszottak, akikkel eddigi pályafutása során összefutott már.

 

A mérkõzést Carrick a 11 éves manchesteri szolgálataiért cserébe kapta és ez a nap sokáig a középpályás emlékezetében marad.

 

"Ez hihetetlen" - mondta az MUTV-nek. "Az elmúlt hetek alatt bemutattam, miként zajlik majd a meccs és a nap, mindenki tud-e majd játszani és ilyen dolgok. De a találkozó remek volt - úgy gondolom, mindenki élvezte - és csodás gólt szereztem, de talán a srácaimnak még csodálatosabb volt, akik a lelátón nézték és egész nap kérték, hogy gólt szerezzek ma."

 

Carrick a meccs elõtt és után is megköszönte a szurkolók támogatását, amit a találkozó megszervezéséhez is kapott, egy olyan találkozóét, mely komoly bevételt jelentett az újonnan alapított Michael Carrick Alapítvány számára. 

 

"Nem tudok elég köszönetet mondani mindenkinek - a játékosoktól a stábtagokon át a szurkolókig. Rengeteg segítséget és támogatást kaptam és nagyon büszke vagyok arra, amit elértünk."

 

 

Amikor arról kérdezték, hogy az este folyamán elmennek-e ünnepelni a társakkal, a veterán középpályás így reagált: "Néhányukkal igen, de vannak, akiknek haza kell menniük, de a barátokkal, családdal és néhány sráccal összehozunk egy csendes estét."

 

Carrick - aki 2006-os átigazolása óta számos trófeát nyert a Vörös Ördögökkel - a közelmúltban írta alá újabb, egy évre szóló szerzõdését, de most csak a jól megérdemelt pihenésre gondol.

 

"Mindenki megérdemli a pihenést, különösen az elmúlt hét után, ahogyan haladtunk a meccs kezdete felé. Rengeteg változást kellett megtennünk, így elég stresszes hét volt ez. De a végén játszottunk, sikeres volt és sokkal jobb, mint reméltem, úgyhogy nagyon örülök."

 

"Immár ki tudok kapcsolni, el tudok menni a családommal és talán a telefonomat is bedobom a tengerbe, így nem kellene több hívást felvenni, több emailt elolvasni, hanem csak a következõ szezonra készülhetek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!