Herrera ámult a tengerentúli szurkolóktól

Ander Herrera elárulta, amikor három éve, rekordszámú közönség elõtt játszhatott, akkor realizálódott benne, milyen fontos is a Manchester United az Egyesült Államokban.


A spanyol középpályás tagja volt annak a csapatnak, amely 2014 augusztusában 109318 nézõ elõtt 3-1-re legyõzte a Real Madridot a Michigan Stadiumban. Az volt a valaha legtöbb nézõt hozó labdarúgó-mérkõzés az országban és a vörös mezbe öltözött szurkolók száma igen nagyban túllépte az ellenfél fehér mezes drukkereiét.

 

A két csapat ismét megmérkõzik egymással Amerikában, Herrera nagyon várja már a jövõ hónapban sorra kerülõ összecsapást, mint ahogy a további hat meccset, ami az idei túrát tölti ki.

 

"Emlékszem, néhány éve játszottam Amerikában a Real Madrid ellen, közel 110 ezer nézõ elõtt, melynek 80%-a manchesteri drukker volt!" - mondta Ander a ManUtd.comnak.

 

"Ez azt mutatja, mennyire fontos a klub ott, ezért nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy ismét elõttük játszhatunk."

 

 

Amellett, hogy összecsapnak a Reallal, a Vörös Ördögök még meccselnek a Barcelonával, a Manchester City-vel, valamint az MLS-ben szereplõ LA Galaxy-vel és a Real Salt Lake-kel, hogy aztán visszatérve az Egyesült Államokból, játszanak egy felkészülési mérkõzést Norvégiában a Valarenga, majd Dublinban a Sampdoria ellen.

 

Herrera szerint ezek a találkozók lehetõvé teszik a játékosok számára, hogy megfelelõen felkészüljenek a következõ szezonra azzal a legfõbb céllal, hogy készen álljanak az augusztus 12-13-i hétvégével kezdõdõ Premier League-re.

 

"Nagyon várjuk már a felkészülési túrát és nagy meccseket" - folytatta. "Tudom, hogy csak barátságos találkozók lesznek, de mindenki izgatott, hogy pályára lépjen. A legfontosabb dolog, hogy felkészüljünk az elsõ tétmérkõzésre, de persze szép lesz átmenni Amerikába."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!