Park: Herrera csak jobb lesz

Ji-sung Park szerint a Manchester United szurkolói még csak ezután fogják a legjobbat látni Ander Herrerától.


A spanyol - akárcsak anno a dél-koreai játékos - nagyon népszerû a szurkolók körében és az évvégi gálán õt választották a szezon legjobbjának, megnyerve ezzel a Sir Matt Busby-díjat.

 

Annak ellenére, hogy az Athletic Bilbaotól érkezõ játékos kiemelkedõ szezont futott, Park úgy véli, a 2017/18-as szezonban még többet fog nyújtani a középpályás.

 

"Véleményem szerint nagyon keményen dolgozott a pályán" - nyilatkozta Park a ManUtd.comnak. "Nagyon okos játékos. Nagyszerû középpályás, még játszottam ellene, amikor az Athletic-ben szerepelt."

 

 

"Igazán jó a csapat számára, hogy ilyen típusú játékosa van, akit nagyon nagyra értékelnek a szurkolók amiatt, amit a klubért tett. Még mindig fejlõdik, még erõsebb lehet az elõzõ szezonhoz képest is."

 

Park játszott Michael Carrick tiszteletmeccsén és nagyon örült neki, hogy a 35 éves játékos újabb évvel hosszabbított.

 

"Nagyon összetett játékos a labdával" - mondta Ji. "Az egész mérkõzést kézben tudja tartani. Tapasztalattal rendelkezik azáltal, hogy 11 éve a klubnál szerepel és jó, hogy újabb évvel hosszabbított. Fel tudja használni tapasztalatait, meg tudja osztani õket, különösen a fiatalokkal, úgyhogy ez nagy dolog neki és a klubnak is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!