Matic egyre közelebb a Unitedhez

A legfrissebb hírek szerint a Manchester Unitednél komoly erõfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy leigazolják a Chelsea középpályását, Nemanja Matic-ot.


A Manchester Evening News értesülései arról számolnak be, hogy a Vörös Ördögök egyre közelebb állnak a szerb játékos megszerzéséhez.

 

Az üzlet akkor valósulhat meg, amikor a Chelsea megegyezik a Monaco középpályásával, Tiemoue Bakayokóval. Állítólag a Chelsea-nél csupán arra várnak, hogy a játékos elfogadja az személyes feltételeket.

 

Az üzlet megkötése után valószínûleg Antonio Conte nem állna Matic útjába, aki újra együtt dolgozhat Mourinhóval. A portugál menedzser számára a 28 éves játékos kulcsfontosságú volt a 2015-ös szezon során, amikor bajnoki címet tudott ünnepelni a Chelsea csapatával.

 

 

Viszont Matic a következõ szezon során csupán szenvedett a csapatnál, amíg Mourinhót 2015 decemberében el nem bocsájtották. A legutóbbi szezonban viszont újra megtalálta a formáját a szerb játékos, aki kiválóan teljesített Conte irányítása alatt.

 

Mourinho úgy véli, hogy a körülbelül 40 millió fontos játékos fizikailag is nagy pluszt adna a United számára. 

 

Amint tehát Bakayoko aláírja a Chelsea által kínált szerzõdést, akkor Matic rövid idõn belül az Old Traffordon köthet ki.

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!