Mourinho megtartaná Darmiant

A Manchester United menedzsere megtartaná a védõt, annak ellenére, hogy több olasz csapat is érdeklõdik iránta.


Az ESPN információ szerint Matteo Darmian csak abban az esetben hagyja el a Manchester United csapatát, amennyiben megkéri a vezetõséget, hogy engedjék el õt. Állítólag a Juventus és az Inter is komolyan érdeklõdik iránta.

 

Az olasz válogatott védõ az elmúlt szezon során a védelem mindkét szélén játszott, valamint kezdõként lépett pályára az Európa-liga döntõben is.

 

Darmian a védelem jobb szélén szeret inkább játszani, azonban Antonio Valencia kimagaslóan teljesít azon a poszton, így nehezen tudja õt kiszorítani. Matteo 29 alkalommal szerepelt balbekk poszton az elmúlt idényben, hiszen Luke Shaw és Marcos Rojo is sérülésekkel bajlódtak.

 

A Juventus a nyár folyamán már megvált Dani Alvestõl, akit Alex Sandro is követhet, hiszen a Chelsea érdeklõdik iránta. A torinói csapat tehát kénytelen új védõk után kutatni az átigazolási piacon.

 

 

A United játékosait három csoportba lehet osztani az átigazolási idõszak alatt.

 

A kulcsjátékosok, mint Eric Bailly és Marcus Rashford semmi pénzért nem eladóak. Vannak olyan játékosok, mint például Adnan Januzaj, akitõl meg szeretne válni a klub a nyár folyamán.

 

Darmian a harmadik csoportba tartozik, ahol olyan játékosok szerepelnek, akik saját kérésükre és egy megfelelõ ajánlat esetén távozhatnak a klubtól.

 

Mourinho a nyár folyamán a védelmét megerõsítette Victor Lindelöffel, tehát nem igazán szeretne arra a pozícióra igazolni. Darmian sokoldalúsága pedig fontos volt az elõzõ szezon során a sérültek miatt. A menedzser ezért inkább a csatársort, a széleket, valamint a középpályát erõsítené.

 

A 27 éves játékosnak azonban rendszeres játékidõt kell kapnia, ha ott szeretne lenni az olasz keretben a 2018-as világbajnokságon.

 

 

 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!