Nani három meccset hagy ki

A szélsõnek elég csúnya a sérülése, ezért az orvosok óvatosak vele kapcsolatban.


A The Sun értesülései szerint a Manchester Unitednek nélkülöznie kell a portugál szélsõt az elkövetkezendõ három mérkõzésükön. Jamie Carragher a hétvégén olyan brutálisan becsúszott Naninak, hogy a Vörös Ördögök játékosának lábán mély seb keletkezett, ráadásul a csontot is kisebb kár érte.

Nani így kénytelen lesz kihagyni az Arsenal elleni FA kupa találkozót, a Marseille elleni Bajnokok Ligája visszavágót, valamint a Bolton Wanderers elleni hazai bajnoki mérkõzést.

A jelentések szerint a United orvosi stábját sokkolta a vágás mélysége és a zúzódások, véraláfutások miatt elég nehéz felmérni a sérülés valós mértékét, ráadásul félõ, hogy a varratok is széthasadhatnak.

 


Bár Carragher a mérkõzést követõen bocsánatot kért Nanitól, a portugál azonban mérges, amiért a Pool játékosa nem kapott piros lapot az eset után, valamint hogy klubja sem kommentálta az esetet. Ugyanis Sir Alex Ferguson hírzárlatot rendelt el a klub körül azok után, hogy az FA szankcionálni kívánja, amiért élesen kritizálta Martin Atkinson játékvezetõ ténykedését a keddi, Chelsea elleni rangadón.

A Manchester Unitednél remélik, Nani április 2-án, a West Ham United elleni idegenbeli találkozón visszatérhet a csapatba. Jól jön most a Vörös Ördögöknek a válogatott szereplések miatti szünet, normális esetben ugyanis 3-4 hét alatt minimum hat találkozót játszott volna a gárda, így Nani több mérkõzésrõl is kimaradhatott volna.


sport.co.uk
 


sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!