Joel Pereira hosszabbított

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Joel Pereira aláírta új szerzõdését, ami immár 2021 júniusáig köti õt a klub kötelékéhez. A kontraktust plusz egy évvel meghosszabbíthatja a United.


A 21 éves kapus 2012 júliusában csatlakozott a Vörös Ördögökhöz azután, hogy sikeres próbaidõt töltött az Akadémián. A portugál játékos 2017 januárjában, a Wigan elleni FA-kupa összecsapáson bemutatkozhatott a felnõttek között, Sergio Romerót váltotta akkor az Old Traffordon. Májusban pedig már a Premier League-ben is szerepet kapott, akkor a Crystal Palace ellen lépett pályára.

 

"Már több éve a Unitednél vagyok és az elsõ naptól kezdve élvezem minden pillanatát" - nyilatkozta Joel. "Az elõzõ szezonban azt éreztem, nagyon sokat fejlõdtem, ami jó helyzetet jelent a további tanulásom számára. Számos emlékezetes pillanatot megéltem a klubnál; hihetetlen volt számomra és családom számára az, amikor bemutatkozhattam az Old Traffordon. Köszönetet szeretnék mondani a menedzsernek és az edzõi stábjának a segítségért és útmutatásért. Nagyon várom, hogy sok éven át a csapat része legyek."

 

 

"Joel igen jól fejlõdött az elõzõ szezon alatt, köszönhetõen a kemény munkájának és eltökéltségének, amit minden nap nyújtott az edzéseken" - mondta Jose Mourinho. "Tudom, hogy mondtam már korábban, de én igazán hiszem, hogy ha így fejlõdik továbbiakban és keményen dolgozik, akkor õ lehet a következõ generáció legjobb portugál kapusa. Szép munka, Joel!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!