Hivatalos: Rooney az Evertonhoz igazolt

Wayne Rooney 13 évnyi manchesteri karrier után visszatért az Evertonhoz.


"Nem titok, hogy régóta csodálom Wayne-t; remek példa volt a klubnál töltött ideje alatt és sok éven át a történelemkönyvünkben szerepel majd" - nyilatkozta Jose Mourinho.

 

"Soha nem könnyû látni, amikor egy nagyszerû játékos kevesebb lehetõséghez jut, mint amennyit szeretne és nem tudtam az útjába állni, amikor azt kérte, hogy elmehessen az Evertonhoz. Tapasztalata, összpontosítása és eltökéltsége hiányozni fog, minden jót kívánok neki a jövõre nézve."

 

"Wayne fantasztikus szolgálója volt a Unitednek azóta, hogy hatalmas tehetségként hozzánk igazolt 13 évvel ezelõtt" - taglalta Ed Woodward.

 

 

"Ki felejtené el a Fenerbahce elleni mesterhármasát bemutatkozásakor, vagy a City elleni ollózós gólját és a számtalan meccsgyõztes teljesítményét? De hosszas megbeszélés után a klub úgy döntött, elfogadja kérelmét, hogy nevelõegyesületéhez távozhasson."

 

 

"A klub történelmének néhány legsikeresebb éve alatt rengeteg emlékezetes pillanatot nyújtott. Úgy hagy el minket, hogy õ a legeredményesebb játékosunk és minden trófeát megnyert. Évtizedek kellenek, hogy valaki közel kerüljön rekordjához és különösen nagyon hálás vagyok azért, amit csapatkapitányi kinevezése óta tett."

 

"Az egész klub, valamint több százmillió szurkoló nevében minden jót kívánok hihetetlen pályafutása következõ szakaszához."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!