Hivatalos: Lukaku aláírta szerzõdését

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta az Evertontól Romelu Lukakut, aki ötéves szerzõdést írt alá a klubbal. A játékos kontraktusa egy évvel meghosszabbítható.


A 24 éves csatár Los Angeles-ben csatlakozik a csapathoz.

 

Jose Mourinho elmondta: "Romelu természetes módon illik a Manchester Unitedhez. Nagyszerû személyiséggel van megáldva és kiváló játékos. Csak természetes dolog, hogy a legnagyobb klubnál szeretné pályafutását fejleszteni. Nagyon sokat fog hozzátenni a kerethez és tudom, nagyon szívélyesen fogják üdvözölni õt. Nagyon várom már, hogy ismét együtt dolgozzam vele."

 

"Szeretném azzal kezdeni, hogy köszönetet mondok az Evertonnak és a szurkolóknak a legutóbbi négy, csodálatos szezonért, néhány nagyon különleges barátot szereztem és csodás pillanatokat éltünk meg" - nyilatkozta Lukaku.  Azonban amikor a Manchester United és Jose Mourinho kopogtat az ajtódon, akkor egy életre szóló lehetõséget kapsz, olyat, amit nem tudtam visszautasítani."

 

 

"Láthattad a küzdelmet, elszántságot és lelket az Európa-liga döntõjében, én pedig része akarok lenni ennek. Nem tudom kivárni, hogy végre kifussak az Old Trafford 75 ezer nézõje elé, de elõtte még vár a felkészülési szezon, ahol elkezdõdik a kemény munka és várom már az elsõ edzést."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!