Tartalékok: Blackpool 2-1 Manchester United

A United tartalékai egy gólos vereséget szenvedtek a Blackpool otthonában.


A United tartalékai elszenvedték szezonban második vereségüket a sokkal tapasztaltabb Blackpool otthonában.

Luke Varney és Sergei Kornilenko góljaira a United egy öngólt tudott összehozni, mely Oliver Norwood szabadrúgása után született Chris Basham révén.

Warren Joyce fiai egész meccsen bátran küzdöttek a tapasztalt Blackpool ellen. Az említett két gólszerzõ mellett még többek között az a Charlie Adam is a pályán volt, aki az elsõ csapat kapitánya.

A hazaiak többet támadtak, már korán dolga akadt Conor Devlinnek, aki a kezdõ sípszó elõtt került be a csapatba Anders Lindegaard helyett.

Az elsõ félidõben volt néhány próbálkozás Obertantól, valamint Oliver Norwood távoli lövésekkel próbálta bevenni a hazai kaput, de vagy kapu mellé szálltak a lövések, vagy a kapus remekül hárított.

A 34. percben Ludovic Sylvestre lépte át a felezõ vonalat, majd remekül indította Varneyt, aki Reece Brownt lerázva lõtt a kapuba, ezzel megszerezve a vezetést a hazaiaknak, akiknek az elsõ félidõben Ian Holloway osztotta a tanácsokat.

Egy Charlie Adam szabadrúgást kellett védenie Devlinnek azelõtt, hogy a Vörös Ördögök kiegyenlítettek volna. A bal szélen kapott szabadrúgást a United, amit Norwood végezhetett el. A rövid kapufához lõtte erõsen a játékszert, melyet Basham nem tudott tisztázni és saját kapujába fejelt. Gyorsan kiegyenlítettek a vendégek.

Fordulás után még Korilenko közelrõl betalált Matt Phillips passzát követõen, melyre már nem tudtak válaszolni a vendégek.

Bár a Blackpool végig szilárdnak tûnt, a végén Bebe elõtt hatalmas egyenlítési lehetõség alakult ki, de lövésébe egy védõ beleért, így a kereszlécen csattant a labda.

Így Warren Joyce csapata elszenvedte szezonban a második vereségét egy nagyon tapasztalt Blackpool ellen.



 

Blackpool Reserves 2-1 Manchester United Reserves

Bloomfield Road

 

United: Devlin; R Brown, Wootton, Gill, Dudgeon; Vermijl, Norwood, Brady; King (Petrucci, 76), Bebe, Obertan (Ekangamene 62).
Nem használt csere: Giverin.
 


 

Gólszerzõ: Varney 34., Kornilenko 72. illetve Basham 42. (öngól)

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!