Darmian edzett

Matteo Darmian edzett kedden azt követõen, hogy a Real Salt Lake elleni összecsapáson sérülés miatt le kellett cserélni.


Az olasz védõ a szünetben állt be a Rio Tinto Stadiumban, ám a meccs záró szakaszában egy ütközés után le kellett cserélni õt. Jose Mourinho a találkozót követõ sajtótájékoztatón elmondta, nem súlyos Matteo sérülése.

 

Végül a menedzser jól gondolta ezt, hiszen Darmian már kedden a többiekkel edzett, miközben a Manchester City elleni, csütörtöki mérkõzésre készülnek a játékosok.

 

 

A bekk az MUTV-nek nyilatkozva elmondta, már nagyon várja a derbit: "Minden meccset, amit csak játszunk, meg akarunk nyerni és persze ez egy derbi, nem egy barátságos összecsapás. Gyõzni megyünk. Az ilyen csapatok elleni mérkõzések mindig jók a fejlõdés érdekében a felkészülési idõszakban is."

 

Darmian a Real Salt Lake elleni gyõzelemrõl és a tengerszint feletti nagy magasságon történõ játékról elmondta: "Egy kicsit nehéz volt. Kemény meccs volt, nehéz meccs, de nyertünk és ez a fontos. Továbbra is keményen kell dolgozzunk. Nehéz az edzés, de ez jó a szezonra való felkészülésben."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!