Blind maradni szeretne

A holland játékos szívesen maradna az Old Traffordon, annak ellenére, hogy bizonytalan a jövõje a csapatnál.


Daley Blind szerzõdése 2018 nyaráig szól, viszont felröppentek olyan hírek, miszerint az idei nyáron távozhat a Unitedbõl.

 

A Vörös Ördögöket a nyár folyamán több védõvel is szóba hozták, és ezek közül Victor Lindelöföt sikerült megszerezniük.

 

Blind azonban reméli, hogy maradni tud Manchesterben, és hamarosan megkezdõdhetnek a tárgyalások a szerzõdésének meghosszabbításáról.

 

A Pro Soccer Talk hírportálnak a következõket nyilatkozta a 27 éves játékos:

 

"Még egy évem van hátra a szerzõdésembõl, viszont nagyon boldog vagyok a Unitednél. Sok mérkõzésen léphetek pályára, és várom már a következõ szezont."

 

 

"A szerzõdésemrõl nem mondhatok semmit. Az ügynökömet és a klubot kell kérdezni ez ügyben, de természetesen, mint minden játékos, maradni szeretnék a Unitednél. Csak annyit mondhatok, hogy nagyon boldog vagyok."

 

"Csupán játszani szeretnék, ahol a menedzsernek szüksége van rám, azon a poszton mindig a legjobbat próbálom kihozni magamból. Úgy gondolom, hogy az emberek tisztában vannak vele, hogy a bal oldali középhátvéd posztot kedvelem leginkább."

 

"Azonban, ha balbekk kell, hogy legyek egész szezonban, akkor is örülni fogok. Számomra az a fontos, hogy minél többet játszak és kezdõként léphessek pályára."

 

"Emiatt nagyon keményen dolgozok és ez az, ami boldoggá tesz. Mindent megteszek, hogy a pályán lehessek, ilyen egyszerû."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!