Manchester United 1-1 Real Madrid, büntetõkkel 2-1

A Manchester United büntetõpárbajban gyõzte le a Real Madridot.


Hatalmas hõségben rendezték meg a találkozót, amit a Vörös Ördögök kezdtek jobban, az elsõ tíz percben sok dolga akadt a Real védelmének. A United több szögletet is lõhetett ekkor, de ezekbõl nem sok veszély alakult ki.

 

Aztán ahogy telt az idõ, a madridiak egyre inkább belerázódtak a meccs iramába és a kezdeti labdabirtoklási fölény is kezdett alábbhagyni manchesteri részrõl. Azonban Benzemáék lövésig sem jutottak el.

 

A középpályán mindkét gárda rengeteg alkalommal állította meg ellenfelét, így csak ritkán jutottak el a játékosok a tizenhatosig vagy még távolabb.

 

Félórányi játék után ivószünetet rendelt el a játékvezetõ, ami jót tett a Realnak és Modric vezérletével sokkal gyorsabban kezdett el játszani, de lövésig továbbra sem jutott el a spanyol alakulat.

 

Már úgy tûnt, gólnélküli félidõt láthatunk, ám a ráadás pillanataiban Martial varázslata - három védõbõl is bolondot csinált - után Lingardot hozta kihagyhatatlan helyzetbe, az angol szélsõ pedig nem is hibázott; 1-0 a Unitednek.

 

A második játékrészre mindkét csapat java kicserélõdött, ám míg a Realnál több fiatal került be, addig a Unitednél komoly nevek léptek pályára. Meg is látszott ez a meccsen, hiszen sokkal jobban focizott a manchesteri alakulat ellenfelénél.

 

Mégis a királyi gárda szerzett gólt; Lindelöf borzalmas belépõje után az ellenfél játékosa hatalmasat esett, a játékvezetõ teljesen jogosan a büntetõpontra mutatott. Az ítéletvégrehajtó Casemiro volt, kíméletlenül értékesítette a büntetõt; 1-1.

 

Néhány perc múlva Smalling szinte lemásolta védõtársa elõzõ mozdulatát, annyi különbséggel, hogy az angol szabálytalansága a tizenhatoson kívül történt. A jobbról elvégzett szabadrúgás kicsit meglepte De Geát, ám a kapus szögletre tudta paskolni a próbálkozást.

 

A 83. percben McTominay beadása találta meg Fellainit, aki teljesen üresen lõhetett, ám csúnyán az égbe tüzelt. Nagy helyzet volt.

 

Az eredmény nem változott, jöhettek a büntetõk:

 

Martial - kimaradt

Kovacic - kimaradt

McTominay - kimaradt

Oscar - kimaradt

Mkhitaryan - betalált

Quezada - betalált

Lindelöf - kimaradt

Theo - kimaradt

Blind - betalált

Casemiro - kimaradt

 

 

International Champions Cup
Manchester United 1-1 Real Madrid, büntetõkkel 2-1
Levi's Stadium, 65109 nézõ

 

United: Romero(De Gea 46.) - Fosu-Mensah(Blind 46.), Bailly(Lindelöf 46.), Jones(Smalling 46.), Darmian(Valencia 77.) - Carrick(Herrera 46.(McTominay 52.)), Fellaini - A.Pereira(Pogba 46.), Lingard(Mkhitaryan 46.), Martial - Rashford(Lukaku 46.)
Nem használt cserék: J.Pereira, Mitchell, Tuanzebe

 

Gólszerzõ: Lingard 45' illetve Casemiro 69' (11-es)

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!