Herrera újra teljesen egészségesnek érzi magát

A Manchester United középpályása, Ander Herrera újra maximális erõnléti állapotban érzi magát Amerikában összeszedett sérülését követõen, és már a Real Madrid elleni UEFA Szuperkupa döntõ jár a fejében.


A baszk játékos a Valerenga ellen 3-0-ra megnyert felkészülési mérkõzés második 45 percére állt be Oslóban vasárnap este, és nagyon élt a felnõtt pályafutása elsõ gólját szerzõ középpályás társa, Scott McTominay mellett.

 

Újságíróknak nyilatkozva a mérkõzés után Herrera elmondta, gyors felépülését követõen újra bevetésre készen áll, és már csak egy mérkõzése van hátra a túrából ahhoz, hogy minél jobban felkészítse magát a skopjei Szuperkupa döntõre.

 

"Jól vagyok" - kezdte.

 

"Minden rendben van, mert a rúgás, amit kaptam, nem volt túlzottan fájdalmas, csak kicsit fájt utána a csípõm. Az elsõ két nap eléggé szörnyû volt, de most már újra jobban vagyok és úgy érzem, képes vagyok több mint 45 percet is játszani. Boldog vagyok, de most már az UEFA Szuperkupa döntõre kell készülnünk, ami egy újabb cím lesz, amelyért harcolhatunk."

 

"Tudom, hogy fejlõdnünk kell a Premier League-ben, de mi voltunk az egyetlen csapat az elõzõ szezonban, amely három címet is tudott nyerni, amit szintén meg kell azért említeni. Elõrébb kell lépnünk a bajnokságban, harcban akarunk lenni a bajnoki címért, de tudjuk, hogy nem lesz könnyû megismételni azt, hogy három címet nyerünk."

 

 

Amikor a United vasárnapi, norvég ellenfelérõl kérdezték, Ander így felelt:

"Szerintem õk egy jó csapat. Rengeteg dinamikus játékosuk van, sokat mozognak és bár nem tudom a pontos életkorukat, de elég fiatal csapatnak is tûnnek."

 

"Nagyon aktívak és gyorsak voltak, úgyhogy szerintem nagy jövõ áll elõttük. Remélhetõleg jó szezonjuk lesz, minden jót kívánok nekik."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!