Hivatalos: Matic a Unitedé

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Nemanja Matic hároméves szerzõdést kötött a klubbal, melyet a Vörös Ördögök egy évvel meghosszabbíthatnak.


A 28 éves szerb középpályás számos egyéni elismerést nyert, valamint klub szinten is több trófeát zsebelt be, többek között bajnoki címet Angliában és Portugáliában.

 

Jose Mourinho elmondta: "Nemanja a Manchester United játékosa és Jose Mourinho játékosa. Mindazt képviseli, amit akarunk egy labdarúgótól; hûséget, kiegyensúlyozottságot, ambíciót, csapatjátékot."

 

"Szeretném neki megköszönni azon vágyát, hogy a klubhoz akart igazolni, hiszen enélkül lehetetlen lett volna megszerezni õt. Biztos vagyok abban, hogy játékosaink és szurkolóink imádni fogják. Hatalmas üdvözlet az új 31-esünknek."

 

 

"Nagy öröm, hogy a Manchester Unitedhez igazolhatok" - mondta Matic. "Ismét együtt dolgozni Jose Mourinhóval olyan lehetõség, amit nem lehet kihagyni. Élveztem a Chelsea-nél eltöltött idõmet és szeretnék köszönetet mondani a klubnak és a szurkolóknak a támogatásukért. Nagyon várom már, hogy találkozzam új csapattársaimmal és elkezdhessem az edzéseket velük."

 

"Ez egy nagyon izgalmas idõszak a klub életében és nagyon várom, hogy kivehessem a részem abban, hogy tovább írjuk eme nagyszerû klub történelemkönyvét."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!