Hivatalos: Borthwick-Jackson újra kölcsönben

A Manchester United fiatal védõje, Cameron Borthwick-Jackson kölcsönben 1 évig a Championshipben szereplõ Leeds United együttesét erõsíti majd a 2017/18-as szezonban.


A 20 éves játékos 14 alkalommal szerepelt a Vörös Ördögök felnõtt csapatában, azt követõen, hogy 2015. novemberében egy West Bromwich Albion elleni, 2-0-ra megnyert Premier League bajnokin bemutatkozhatott.

 

Borthwick-Jackson a 2016/17-es idény elsõ felét kölcsönben a Wolverhampton Wanderersnél töltötte, ahol minden sorozatot figyelembe véve hét mérkõzésen számítottak rá.

 

A manchesteri születésû, a klub akadémiáján végzett játékos, aki angol U20-as válogatott is, leginkább a védelem baloldalán érzi otthon magát, de szükség esetén középhátvédként is bevethetõ.

 

 

Cameron ahhoz a Leedshez csatlakozik, amely vasárnap egy hatalmas küzdelemben kivívott Bolton Wanderers elleni 3-2-es idegenbeli sikerrel kezdte meg az angol másodosztály idei küzdelmeit, érkezésével pedig növekszenek Thomas Christensen menedzser variációs lehetõségei már a szerdai, Port Vale elleni Ligakupa mérkõzésre.

 

Minden jót erre a szezonra Cameron! 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!