Fosu-Mensah a Palace-hoz került

A Manchester United ígérete, Timothy Fosu-Mensah a 2017/18-as szezont a Crystal Palace-nál tölti, aki honfitársa irányítása alatt edzõdhet.


A 19 éves játékos nagy ígéret az Old Traffordon, a közelmúltban vált az elsõ csapat tagjává azt követõen, hogy az akadémiáról kikerülve Louis van Gaal 2016 februárjában megadta neki a bemutatkozás lehetõségét. Jose Mourinho alatt értékes szereplõvé vált.

 

Olyannyira, hogy a portugál szakember nagyon örült, amikor tavaly októberben Tim meghosszabbította szerzõdését: "Tim egy olyan fiatal játékos, akiben hatalmas potenciál van. Nagyon örülök eddigi fejlõdésének és tisztán látszik, hogy minden egyes nap tanul valamit."

 

 

Fosu-Mensah eddig 21 alkalommal szerepelt a felnõttek között, leginkább jobb bekk poszton játszott, de megmutatta sokoldalúságát azáltal, hogy a védelem közepén, vagy középpályásként is fellépett. 

 

Miután kiderült, hogy a Selhurst Parkba kerül egy szezon erejéig, Tim eldöntötte, hogy még többet szeretne tanulni a Sasokkal és reméli, hogy már szombaton pályán lehet, amikor a Huddersfield Townnal játszik a Palace.

 

A Palace jelenlegi menedzsere, Frank De Boer 2007 és 2010 között annak az Ajax-nak az akadémiáját vezette, amelyben Fosu-Mensah nevelkedett, mielõtt 2014-ben a Unitedhez szegõdött volna.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!