Hargo próbálja menteni pályafutását

A United középpályása egy hetet Németországban töltött egy specialistánál, hogy próbálja menteni karrierjét.


Owen Hargreaves, a Manchester United sérüléssel súlytott középpályása egy hetes rehabilitáción vett részt Németországban, mely végsõ kísérlet volt arra, hogy megmentse manchesteri pályafutását.

Azonban egyre inkább úgy tûnik, a kanadai születésû játékosnak az õszi, Wolverhampton elleni meglepõ pályára lépése volt utolsó találkozója a United színeiben, miután öt perc játék után sérülése kiújult és azóta sem sikerült felépülnie belõle.

 


A 30 éves középpályás a héten tért vissza Németországból, ahol a müncheni székhelyû Hans Müller-Wolhfahrt professzort kereste fel. Az orvosnál már korábban is járt, decemberben is részt vett egy rehabilitációs programban nála.

Hargreaves 2007 májusában írt alá a Manchester Unitedhez, amikor is 19 millió font ellenében került a Bayern Münchentõl az Old Traffordra a korábbi angol válogatott játékos, ám ez idõ alatt csupán 39 mérkõzésen szerepelhetett.

Sir Alex Ferguson a Wolves elleni mérkõzés után azt nyilatkozta, a játékosnak öt hetet kell kihagynia a felépüléséig, ám azóta sem került a csapat közelébe sem Owen.


Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!