Mourinho türelmes Lindelöffel

A Manchester United menedzsere, Jose Mourinho elmagyarázta, Victor Lindelöfnek idõre van szüksége, hogy alkalmazkodjon a Premier League-hez.


A Benficától nyáron érkezõ védõvel ellentétben Romelu Lukaku és Nemanja Matic már jól ismerik az angol bajnokságot, ezért is tudtak azonnal hatást gyakorolni a WHU elleni, 4-0-ra megnyert találkozón.

 

Ami Lindelöföt illeti, idõt kap, hogy beilleszkedjen az Old Traffordon, ezért is játszott Phil Jones és Eric Bailly a Kalapácsosok ellen.

 

"Úgy vélem, a Real Madrid túl korai volt neki" - mondta a menedzser. "Azért játszott, mert Jones és Bailly is eltiltott volt."

 

 

"Voltak olyan játékosaim, akik más bajnokságokból érkeztek a Premier League-be, és ez általában nem könnyû dolog. Lukaku és Matic esete más, õk évek óta a PL-ben szerepelnek."

 

"2004-ben megvettem Ricardo Carvalhót a Chelsea-nek. Fenomenális védõ volt, a Premier League egyik legjobb belsõ védõje, de küzdelmes idõszak volt az elején. Nehéz volt megjönnie és alkalmazkodnia."

 

"Victornak is kell egy kis idõ és meg is kapja azt. Henrikh Mkhitaryan nem egy védõ, de tavaly neki is idõre volt szüksége. Ezért lépkedjünk csak lépésrõl-lépésre, hisz Victor egy fantasztikus játékos."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!